Slet profil
Sådan sletter du din iGroups-profil fra appen. Profilen slettes både i appen og på igroups.io – at fjerne appen sletter den ikke.
Du kan slette din profil fra appen under "Mere" → "Rediger profil" → "Slet profil". Det åbner siden om sletning af profil på igroups.io, hvor du kan læse, hvad der bliver slettet, og slette profilen. Du har den samme profil i appen og på igroups.io, så den bliver slettet begge steder.
Fjerner du bare appen fra telefonen, bliver din profil ikke slettet.